Strada Sindicatelor, nr. 4, Cluj-Napoca 0731 653 653

Desprenoi

GustăTapas

COMBINAȚII APETISANTE DE TEXTURI ȘI AROME
În locul unde conversațiile alese se mulează pe formele elegante ale paharelor, meniul propune din start îmbinări inedite de texturi și arome. Poți alege să ai încredere în noi și să te lași purtat în adevărate călătorii inițiatice sau poți să-ți pui la încercare simțurile prin propriile alegeri și cunoștințe.

Preparatele noastre sunt desăvârșite în bucătăria proprie din ingrediente organice și combinând gusturi și mirodenii ale lumii, astfel încât orice alegere ai face va fi una pe cât de completă, pe atât de complexă.

Despre noi Kupaj

Despre noi Kupaj

AscultăVin

VINURILE TREBUIE ASCULTATE ASEMENI UNOR MUZICI BUNE
Poartă ceva din freamătul valurilor care se sparg de costele Pugliei sau împrumută din liniștea eternului început de vară de pe dealurile Andaluziei. Uneori își trage seva din pâmântul odihnit, bogat în minerale, din Corcova și apoi explodează în simțire, precum limba în care au scris Pessoa și Saramago.

Echilibrat sau proaspăt, onctuos sau corpolent, vinul poartă cu el emoții de împărtășit celor care au răbdare să îl asculte. Credem că vinul nu este doar un elixir al plăcerii, ci și al cunoașterii, care, băut așa cum trebuie, ne lărgește și completează orizontul existențial și social. Metamorfozare a unui mod de viață și a unei culturi, vinul este pentru noi o continuă experiență în inima căruia ne regăsim propriul suflet.


SimteSuflet

PERFECTA ASOCIERE A VINULUI CU MÂNCAREA E O EXPERIENȚĂ ESTETICĂ A SIMȚURILOR
Armonia vinului se desăvârșește în momentul în care este asociat perfect cu mâncarea. Atunci și numai atunci, vinul se comportă ca o mirodenie și nu ca o băutură în sine. Devine asemeni piperului, nucșoarei sau smirnei, acel ’’ceva’’ nedefinit, dar în același timp pregnant, care amplifică sau atenuează aromele felurilor de mâncare dintr-o farfurie.

Clipa în care simțurile ajung să se armonizează este momentul în care sufletele se deschid. Perfecta asociere a vinului cu mâncarea devine atunci o experiență de-a dreptul cathartică, o desfătare pe care nu ne-o refuzăm niciodată. Și pe care dorim să o împărtășim cu voi întru bucuria vieții.

Despre noi Kupaj